2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Antonescu, Băsescu, Geoană és Kelemen plakátokat elemeztünk

K. A. 2009. október 27. 09:10, utolsó frissítés: 15:16

Jehova, Onedin, Roberto Benigni és a plüssmackó. Profi csapatok dolgoznak azon, hogy eltüntessék a jelölt valódi személyiségét, de mi lelepleztük őket.

Antonescu: ki kap ma körmöst?

Ezzel a tekintettel nézett Jehova Mózesre, amikor észrevette, hogy Mózes saruja vörösre festett lábkörmöket takar. Tedd ki Antonescu plakátját a fürdőszobába, és esendőségedre minden reggel emlékezni fogsz. Mellékesen pedig megtanulsz rendesen fogat mosni, rendszeresen fogod használni a vécékefét, és fürdés helyett a zuhanyzást fogod választani. A jóérzés azt jelenti, hogy majd jól érzed magad, ha Antonescu akarja, addig is végezd el a feladatod. Majd meglátjuk, megkegyelmeznek-e neked a vámpírfogak.Băsescu: mindent megrezolválok!

Mona Lisa áttetsző mosolya, Intim Stefi bizalmas közlése, Jack Bauer ügynök radikális elkötelezettsége a nemzet iránt és Onedin kapitány arroganciája. Láttak már önök ilyen tökéletesen megborotvált férfit, akinek ilyen íveltek az arcvonásai? Akinek egyszerre négy grafikai egységnyi üzenete is van, és nem tudod, mikor ér véget az egyik, és honnan kezdődik a másik, és pont ettől lesz költészet a politika?

Geoană: a népakarat mindenáron

Ez a sok mutogató csávó mind rám szavaz, én pedig jól tűröm az ilyet. És azt sem bánom, hogy azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint Roberto Benigni, amikor a reptéren mindenki szeme láttára kipakolják a bőröndjéből a macis alsót és Marx Károly Tőkéjének képregény-változatát. Higgyetek amit akartok, én nem mondok semmit, én nem mondok semmit.Kelemen: csókolom, repetát kaphatok?

Jó ez a négy napos borosta, hiába na, mutatós csávó az Egyenes Beszéd alternatív zenekar szólistája. Talán költségvetési megfontolásokból erről a plakátról lemaradt, hogy a jelölt államelnök-aspiráns. Lenyesed az alsó csíkot, és akármelyik választáson jó lesz. Egyedi ez a pajkos plüssmaci-tekintet. Egy ilyen mellé egy olyan szlogen kell, ami olyan is, más is, új is, régi is, mond is valamit, nem is. Sikerült is megtalálni, nem is.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS