2019. október 23. szerdaGyöngyi
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megkezdődött Nagyvárad főterének felújítása: mutasd meg nekünk!

szerk. 2015. február 16. 18:06, utolsó frissítés: 2015. február 17. 13:20


Nagyvárad főtere, a Szent László tér már nem sokáig marad változatlan: a teret lezárták a forgalom elől, és mától indul a munka, amelynek az év végéig be is kell fejeződnie. A felújítás egy meglehetősen kétes módon megítélt szerződéskötést követően Horea Gavriş tervei alapján zajlik, és a végeredmény valahogy így fog kinézni:

Horea Gavriş térrendezési terve: kis kör - obeliszkkel, a kültéri rendezvényeknek szánt nagy kör, a templom mellett újabb kis kör, a két villamosmegálló számáraHorea Gavriş térrendezési terve: kis kör - obeliszkkel, a kültéri rendezvényeknek szánt nagy kör, a templom mellett újabb kis kör, a két villamosmegálló számáraSzeretnénk még egyszer megmutatni a Szent László teret, mielőtt átalakul, ezért arra kérünk benneteket, hogy küldjetek be főtéri fotókat az ugyelet@transindex.ro címre, hogy közzétegyük őket!


A Szép városunk, Nagyvárad Facebook-csoportban a nagyváradiak fotókat közölnek az átalakulásról, az alábbi fotók is innen származnak. (Ugyanitt további aktuális felvételeket is találhattok.)

fotó: Farkas Lászlófotó: Farkas László


fotó: Farkas Lászlófotó: Farkas László


Szent László templom sarka, kedd reggel. (fotó: Kiss Beáta-Andrea)Szent László templom sarka, kedd reggel. (fotó: Kiss Beáta-Andrea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS