2018. július 17. keddEndre
17°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Információ-blokád az RMDSZ-ben?

kérdezett:Sipos Géza 2001. július 28. 17:27, utolsó frissítés: 17:27

-- A szavazógép állásából az derül ki, hogy a közösség nagyrésze (vagy legalábbis a Transindex olvasóinak többsége) akar reformot az RMDSZ-ben, hiszen elhanyagolható azok száma, akik úgy gondolják, az RMDSZ maga a tökéletesség.
Toró T. Tíbor a Transindex szavazógépének aktuális állását kommentálja. Arról, hogy mi az oka az RMDSZ megreformálhatóságával kapcsolatos szkepszisnek Toró nem tért ki. Amit kiemelt:

-- A szavazók körülbelül fele úgy látja, hogy azért van esély rá, és ennek a felének a fele bízik bennünk, hogy mi képesek vagyunk erre.

Ez a Reform Tömörülést tovább motiválja arra, hogy egyrészt megoldási javaslatait továbbra is a közösség elé vigye, használja ki a lehetőségeket, a rendelkezésre álló kommunikációs csatornákat, így az internetet is. A következő két évben az a célunk, hogy megismertessük magunkat a közösséggel. Tudjuk, hogy ez nem könnyű, és elég egyenlőtlen harc. Az RMDSZ-en belül a források nem egyenlően vannak elosztva, nincs igazi pluralizmus. De megkíséreljük ezt a bizonyos mértékű információ-blokádot áttörni.


Nagyon remélem, hogyha ezt a felmérést akár a Transindex, akár valaki más rendszeresen megismétli, akkor a Reform Tömörülés növekvő tendenciát fog mutatni ilyen szempontból.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS