2020. március 29. vasárnapAuguszta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Rekordértékű szerződés az ipari ingatlan-beruházások terén

2006. november 30. 13:48, utolsó frissítés: 13:48

A Frans Maas romániai leányvállalata 27 ezer négyzetméter raktárterületre kötött előbérleti szerződést az épülő Bucharest West ipari ingatlan-projektben - tudósít a Ziarul Financiar. Az ötéves, 8,5 millió euró értékű szerződés rekordot jelent a román ipari ingatlan-piacon – állítja az üzletet nyélbe ütő Colliers.

A Portland Trust már két nagy irodaház beruházási projektet tudhat a háta mögött Romániában (Opera Center és Bucharest Business Park, mindkettő a fővárosban található) de a 2009-re elkészülő Bucharest West az első ipari ingatlan-beruházásuk az országban. A fejlesztés helyszíne a Bukarest-Piteşti autópálya 14-es kilométerénél található, ahol a végső fázisban 450 ezer négyzetméter raktár és 150 négyzetméternyi irodaterület épülhet fel.

Az új rekordot felállító üzlet megkötése előtt a KLG (Kuijken Logistics Group) Logistics Europe, a Domo háztartásigép-kereskedő holland logisztikai szolgáltatója tartotta a csúcsot: idén szeptemberben 15 ezer négyzetméter raktárat és 550 négyzetméter irodaterületet béreltek ki a Cefin Logistics Parkban. Az üzlet értékét szakértők négymillió euróra becsülték. (zf/menedzsment fórum)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS