2020. június 2. keddKármen, Anita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ingatlanépítésbe kezd Romániában is Fadesa

2007. február 05. 17:40, utolsó frissítés: 17:41

Folytatja terjeszkedését a gyorsan fejlődő európai országokban a Fadesa. A cég 1050 millió eurót fektet be Romániában, ahol öt beruházás keretében összesen több mint 16.300 lakóingatlant épít. A fejlesztéseket Bukarestben, illetve Bákóban viszik véghez.

A legjelentősebb projektet Bukarestben valósítja meg a Fadesa, egy nagyszabású lakóingatlan-beruházás formájában. A cég 850 millió eurós befektetéssel mintegy 12.000 lakást épít Bukarest északkeleti, Stefăneşti de Jos negyedében, összesen 640.118 négyzetméteren.

A további fejlesztések Bákóban kapnak helyet. A Fadesa több mint 4300 lakást épít négy, alacsony beépítettségű lakónegyedben Şerbăneşti, Ştefan Cel Mare, Mărgineni és Mărăşesti kerületekben.

Ezek a beruházások megerősítik a Fadesa pozícióját a külföldön is tevékenykedő spanyol fejlesztők élmezőnyében. A társaság tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését, amelynek eredményeképpen jelen van már Marokkóban, Portugáliában, Franciaországban, Magyarországon, Lengyelországban, Mexikóban, Bulgáriában, és mostantól Romániában is. (tőzsdefórum)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS