2019. szeptember 19. csütörtökVilhelmina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Korlátlan ideig dolgozhatnak Nagy-Britanniában azok a román állampolgárok, akik egy évig hivatalosan melóztak ott

2007. február 23. 12:58, utolsó frissítés: 12:58

Az a román állampolgár, aki legalább egy évig hivatalosan dolgozott Nagy-Britanniában, korlátlan munkavállalási engedélyt kaphat – számol be a Mediafax hírügynökség. Mint kiderül, az egy évnyi hivatalos munka után a maradni szándékozó román állampolgárnak a Home Office-hoz (munkavállalási hivatal) kell fordulnia az egy éves munkát igazoló iratokkal, azaz a fizetését igazoló papírokkal és egy, a munkáltató által írt levéllel.

Azoknak a román állampolgároknak is megkönnyítik ezentúl a britek a munkavállalást, akik még nem dolgoztak az országban. Amennyiben a munkáltatónak szüksége van rá, és állást biztosít számára, akkor korlátozott időtartamú munkavállalási engedélyt kaphat. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS