2020. június 6. szombatNorbert, Cintia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ami a holnapi újságokból biztosan hiányozni fog

2007. március 02. 20:05, utolsó frissítés: 20:13

Háromnegyed nyolc van és az küldöttek többségét elöntötte a tömény unalom. Embereink elegánsan evickélnek ki a teremből, a gazdasági programmódosítások vitája zajlik. Kicsit mindenki a nyolcórai fogadásra gondol.

Csupán azok éberek, akik a Fidesszel való, ma délben intézményesült hidegháború középtávú következményei miatt aggódnak. Németh Zsolt valszeg nem hitte, hogy az RMDSZ zokon veszi, hogy a Fidesz Tőkést nyomja. Minden oka megvolt arra, hogy meglepődjön: az RMDSZ-es vezérkar zsigeri undorából ma extra kiszerelésben részesült.

Egyes RMDSZ-esek így foglalják össze a kialakult helyzetet (betűhív átiratban): "A Fidesz az RMDSZ f*szával veri a csalánt, hogy megszólítsa a magyarországi szélsőjobbosokat".

Amúgy a szervezés profi, legfeljebb abba tudunk belekötni, hogy a szónokok úgy takarják a díszletre nyomtatott szövegeket, hogy majd mindenki körül a tisztes lom kifejezés rajzolódik ki a zártláncú tévéközvetítésekben.

A kávé jó, és minden újságíró kap egy db. ingyen sonkás-sajtos szenyót, szóval semmi okunk a panaszra. Valaki így fogalmazott: "az RMDSZ profi szervezet lett, eljött hát az idő, hogy megszüntessük." (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS