2019. május 19. vasárnapIvó, Milán
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Gazda Zoltán: tisztességes módon gyűjtötték a Tőkést támogató aláírásokat

2007. március 08. 18:11, utolsó frissítés: 18:11

„A Magyar Polgári Szövetség sepsiszéki szervezete több mint 11 000 aláírást gyűjtött össze a vállalt 5 000 helyet Tőkés László számára, s folytatjuk az utolsó pillanatig az aláírásgyűjtést, hogy a minden aljas praktikát bedobó RMDSZ-nek legyen bőven mit átvizsgálnia” – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Gazda Zoltán, a sepsiszéki Magyar Polgári Szövetség (MPSZ) elnöke.

Az RMDSZ-ellenes támadását Borbély László területrendezési miniszter egy tegnapi nyilatkozatával indokolta. „Borbély László, a jól értesült, tegnapi nyilatkozatában máris kételkedik, hogy megvolna a 100 000 aláírás Erdély-szerte, s értesülései szerint sok aláírást gyűjtöttek Magyarországon, ami nem érvényes – Borbély szerint. Ez is bizonyítja, hogy miként működik össze az RMDSZ a titkosszolgálatokkal, hallgatja és hallgattatja le telefonjainkat, olvassa el leveleinket. Borbély azt is elmondta, hogy “akkor hiszem, amikor látom”. Tehát nem az Országos Választási Bizottság, hanem Borbély László és bandája ellenőrzi az aláírásokat” – jegyezte meg Gazda.

Az MPSZ-vezér ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy a Tőkés Lászlót támogató aláírásokat tisztességes módon gyűjtötték össze.

„Felhívjuk a Tőkés Lászlónak aláírók figyelmét, illetve azokét, akik az RMDSZ-es hazugság áldozatai lettek, s a tulipános listára írtak alá, hogy a nemzet iránti elkötelezettségükből ne veszítsenek, s a májusi választáson az erdélyi magyarság jelöltjét, s ne a Markó-Verestóy klikket támogassák. Minden aláíró győzzön meg még egy szavazópolgárt, hogy a nemzet képviseletére voksoljon, s ne a nemzetárulókra” – sommázott Gazda Zoltán. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS