2019. november 15. péntekAlbert, Lipót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Állásbörzét hirdet a Nokia

2007. május 17. 11:25, utolsó frissítés: 11:25

A legnagyobb országos állásbörzét szervezi meg júniusban a Kolozs Megyei Munkaerő-elosztó Ügynökség, melynek során 1300 személyt alkalmazna a finn Nokia vállalathoz és az ennek dolgozó cégekhez. A Nokia március végén jelentette be, hogy mobiltelefon-összeszerelő üzemet nyit a Kolozsvár közeli Nemeszsukon.

Daniel Don, a munkaerő-elosztó ügynökség igazgatója sajtótájékoztató keretében elmondta, május 17-én találkoznak a finn telefongyártó cég képviselőivel, hogy megtárgyalják a részleteket az állásbörze kapcsán.

Az állásbörze más hasonló rendezvényeknél hosszabb ideig tart majd, minthogy Kolozs megye mellett az ország más vidékéről is érkeznek pályázók – nyilatkozta a munkaerő-elosztó ügynökség igazgatója. Don kifejtette, annak érdekében egyeztet az Országos Munkaerő-elosztó Ügynökség elnökével, hogy a börzébe az ország minden megyei ügynöksége bekapcsolódjék” - mondta Daniel Don.

A beruházás utáni első hullámban a Nokia összesen 500 személy alkalmazsására hírdet állásajánlatot. 100 főt keresnek felsőfokú végzettséggel, a további 400 embernekközépiskolai végzettséggel kell rendelkeznie. (népújság/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS