2020. március 29. vasárnapAuguszta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az est eseménye Vásárhelyen: népviseletbe öltözött csajok sétálnak a főtéren

2007. május 19. 21:44, utolsó frissítés: 21:48

A legnagyobb nyugalomban zajlott a szavazás Marosvásárhelyen, a szavazókörzetekbe lassanként szivárogtak a voksolni akarók. Sorbaálló szavazókat nem találtunk az általunk figyelt szavazókörzetben, amelyben a bizottság elnökével együtt heten teljesítettek szolgálatot. A Bolyai-líceumban berendezett körzet biztonságára két bodyguard ügyelt, de egész nap nem akadt dolguk.

Este nyolckor, az első exit-poll eredmények közlésekor úgy tűnt, a járókelők legnagyobb gondja, mit hoznak a közeledő esőfelhők. Csak néhány cseppet. A főtér környékén teljesen átlagos volt a hangulat, a legnagyobb szenzációt féltucatnyi népviseletbe öltözött lány szolgáltatta, pedig ők is csak végigvonultak a téren, ügyet sem vetve a bámészkodókra.

A megyei tanács épülete előtt nyolc óra után 3 perccel megjelent két rendőrautó, de csak 3 percig álltak az épület előtt. Jelenleg a Kultúrpalota előtt áll egy rendőrautó, az forgalmat pedig egy rendőr irányítja, de ünneplésnek vagy tüntetésnek semmi jele – még az általában jól tájékozott taxisok sem tudnak semmilyen készülődésről. (tudósítónktól)
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS