2020. július 12. vasárnapIzabella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

EP-munkájáról a Maros megyei RMDSZ netes hírlevelében számol be Kelemen Atilla

2007. május 29. 15:00, utolsó frissítés: 15:00

Cáfolja Kelemen Atilla RMDSZ-képviselő sajtótanácsosa azt, hogy a politikus nem számol be az Európai Parlamentben végzett munkájáról. A hírünk kapcsán írott pontosításban az áll, hogy a képviselő stábja Kelemen "bizottsági munkájáról, az EP plenáris ülésein elhangzott felszólalásairól, illetve egyeztetéseiről folyamatosan tájékoztatja az RMDSZ internetes hírlevelének olvasóit.

Való igaz, hogy a Transindex portálján nem nyitott internetes naplót, ellenben munkájával kapcsolatosan folyamatosan biztosítja a tájékoztatást úgy a Maros megyei RMDSZ hírlevelében, a Maros megyei írott és elektronikus sajtótermékekben, mint az országos RMDSZ kommunikációs csatornáin".

Kelemen Atilla legutóbb április 13-án, az uniós tejipari szabályozás kapcsán szólalt fel az Európai Parlament mezőgazdasági bizottságában; időrendben ezt az előzte meg, hogy a képviselő egy február 15-i híradás szerint koordinátor-helyettesi megbízatást kapott ugyananbban a testületben. Minderről a Maros megyei RMDSZ hírlevele tájékoztat, melynek archívuma itt elérhető. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS