2019. december 11. szerdaÁrpád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Máris megvette Piteşti új bevásárlóközpontját az Immoeast

2007. június 12. 12:50, utolsó frissítés: 12:50

Az Immoeast újabb bevásárlóközpontot vásárolt meg Romániában, ezúttal Piteşti-ben, ahol a májusban elkészült Euromall Shopping Center került a cég tulajdonába. A bevásárlóközpont 32 ezer hasznos alapterülettel rendelkezik. A teljes befektetési érték 87 millió euró.

Az Euromall a nyitástól kezdve teljes egészében ki van adva bérlőknek a Bukaresttől 120 kilométerre északnyugatra fekvő iparvárosban. Az áruházban 120 üzlet található, valamint egy vendéglátóipari egységeket magában foglaló részleg és egy mozit magában foglaló szórakoztató központ.

A létesítmény az egyetlen modern követelményeknek megfelelő bevásárló központ a régióban. Az áruház kiváló elhelyezkedésnek örvend: az autópálya-lehajtó 200 méternyire található, a városközpont gyalog alig öt percnyire van és csatlakozik a tömegközlekedési hálózathoz is.

Az Euromall Piteşti megvétele a legújabb az Immoeast romániai áruház nagybefektetéseinek sorozatában. Összességében 44 kiskereskedelmi objektummal rendelkezik 894 ezer négyzetméter hasznos alapterülettel. Teljes romániai portfóliója 113 objektumot foglal magában 3,85 millió négyzetméteres alapterülettel.

Az Immoeast májusban 2,84 milliárd eurós tőkeemelést hajtott végre. A 2008 április 30-án záró pénzügyi évben 6 milliárd eurós befektetést tervez. (mti/apa)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS