2019. november 15. péntekAlbert, Lipót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Romániába és Ausztriába is repül az easyJet

2007. június 22. 10:53, utolsó frissítés: 11:09

Az easyJet, Európa vezető diszkont légitársasága, bejelentette, hogy ősszel két újabb országban kezdi meg működését. Ausztriával és Romániával kiegészülve immár 22 országba szállít utasokat a légitársaság.
Az új, szeptemberben induló naponta közlekedő járat a milánói Malpensa repülőteret köti össze a bukaresti Băneasa repülőtérrel. A légitársaság felismerte az üzleti és turisztikai lehetőségeket ezen a feltörekvő piacon, és további terjeszkedést helyez kilátásba – derül ki a cég közléséből.

A légitársaság október 29-én kezdi meg működését Ausztriában a London Luton és Bécs között naponta közlekedő járatával. A várakozások szerint a járat rendkívül népszerű lesz, hiszen Ausztria egész évben kedvelt turisztikai célpont. Az osztrák síparadicsomok télen is ezreket vonzanak.

A két új járat elindítása mellett az easyJet megkezdte téli menetrendjének összeállítását és közzétételét is, amely a 2007. október 28-ika és 2008. március 29-ike közötti időszakra lesz érvényes. A téli járatok menetrendjét a légitársaság bázisonként fokozatosan teszi közzé. A budapesti járatok közül a berlini útvonalra ülőhelyek már foglalhatók, a többi célállomásra (London Luton, Gatwick, Genf, Dortmund) az elkövetkező pár hétben kezdhetik majd meg az utasok a foglalásokat. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS