2020. július 3. péntekKornél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Markó egy vasat sem eszközölt ki Marosvásárhelynek – így Dorin Florea

2007. augusztus 29. 12:30, utolsó frissítés: 12:57

Markó Béla 3 évig koptatta az ülepén a nadrágot, míg a miniszterelnökhelyettesi székben ült. Nem tudom mit csinált, alighanem bőrkeményedést növesztett, mert mi nem láttunk egy vasat sem Maros megyében vagy Marosvásárhelyen – nyilatkozta Dorin Florea polgármester, augusztus 28-án egy marosvásárhelyi óvoda átadásán.

Az eddigi politikai nyelvezet legalpáribb hangvételét is meghaladja Florea hangneme, egyébként is pedig kimutatható, hogy Marosvásárhely és az egész megye az RMDSZ-es minisztereknek köszönhetően jutott számos támogatáshoz – reagált Markó, Florea támadására.

“Ez mégis csak több a soknál, ennyire szemtelenül hazudni én kevés embert hallottam. Hiszen az elmúlt két és fél esztendőben meg kell mondanom, hogy elsősorban az RMDSZ minisztereinek jóvoltából Maros megye és Marosvásárhely is, többször jelentős támogatást kapott” – vélekedett a szövetségi elnök.

A támogatások mértéke számszerűen kimutatható, és ha a marosvásárhelyi polgármester óhajtja, el is készítjük ezt a leltárt – tette hozzá Markó.(erdély.fm)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS