2019. október 14. hétfőHelén
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Miért: Tőkés felelőssége leállítani az EMI negatív kampányát!

2007. szeptember 11. 17:39, utolsó frissítés: 17:52

Torzít és negatív kampányra ösztönöz az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) nyilatkozata, melyben azt állítják, hogy az RMDSZ-nek semmiféle szerepe nem volt a szebeni ökumenikus világtalálkozón szorólapozás miatt letartoztatott fiatalok szabadlábra helyezésében – figyelmeztet mai közleményében a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT).

“Felszólítjuk egyben a Tőkés László püspök úr palástja mögé álló önjelölt politikusokat, hogy rögvest bújjanak elő, hagyják abba az RMDSZ elleni rágalomhadjáratot, tartsanak önvizsgálatot, és mérkőzzenek meg a választók bizalmáért. A palást mögül az EMI hangján kikiabálni meglehetősen gyáva jellemre vall,s ha már mindenképp meg akarják menteni nemzetünket, akkor azt egyenes gerinccel tegyék.” – áll az RMDSZ ifjúsági szervezetének közleményében.

“Felszólítjuk továbbá Tőkés László független jelöltet is arra, hogy a negatív kampány elutasítására tett ígéretét tartsa be, uniós kampányát támogató EMI alaptalan vádaskodásait, mocskolódásait állítsa le. Ha ezt nem teszi meg, akkor egyértelművé válik mindenki számára, hogy negatív kampány elvetésére tett ígérete csak üres szólam, és vicsorgó politikai ölebek bevetésével törekszik a tisztességes eszközökkel kampányoló RMDSZ jelöltjeinek a lejáratására. Tőkés Lászlónak most kell megszólalnia, mert ha hallgat az cinkos egyetértésnek minősül a mocskolódókkal.”– közli még a Miért. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS