2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ma indul az RMDSZ kampánykaravánja

2007. október 25. 10:17, utolsó frissítés: 10:17

Október 25-én és október 26-án, csütörtökön és pénteken Szatmár megyébe érkezik az RMDSZ országos kampánykaravánja. A kétnapos megyei körút során a több mint 20 tagú csapat a Szatmár megyei magyarlakta települések lakosait keresi fel, és személyes találkozókon, valamint lakossági fórumokon a november 25-i európai parlamenti választás fontosságáról tájékoztatja majd a szatmáriakat.

Az RMDSZ európai parlamenti listájának első két helyén szereplő jelölt, Frunda György és Sógor Csaba, valamint Kelemen Hunor, az RMDSZ ügyvezető elnöke és Kovács Péter ügyvezető alelnök is tagja a karavánnak.

Az RMDSZ karavánja csütörtökön 11.00 órakor érkezik a megyehatárra, Felsőszoporon a csapat egyik része élén Frunda Györgygyel Érszakácsiba, Tasnádra, Nagykárolyba, Kaplonyba, Kálmándra, Börvelyre, Csanálosra, Mezőfényre, Csomaközre, Szaniszlóra és Mezőpetribe látogat.

A csapat másik része Sógor Csaba vezetésével Bogdándot, Hadadot, Dobrát, Ákost, Erdődöt, Pusztadarócot, Lázárit, Batizt, Szatmárudvarit, és Szatmárpálfalvát keresi fel. Péntek délelőtt Szatmárnémetiben állomásozik a karaván, majd délután a Frunda György vezette csapat Túrterebesre, Halmiba, Kökényesdre és Avasújvárosba látogat. A Sógor Csaba vezette csapat Mikolát, Egrit, Sárközújlakot és Szatmárgörbedet keresi fel. (rmdsz tájékoztató)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS