2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hangulatjelentés: egy volt boltban működik Tőkés László váradi kampányközpontja

2007. november 25. 16:06, utolsó frissítés: 16:29

Egy államosításból a Királyhágómelléki Református Egyházkerületnek visszaszolgáltatott bolthelyiségben működik Tőkés László nagyváradi kampányközpontja Nagyvárad belvárosában, a Sas palota oldalán.

A helyszínen az államosítás előtt egyházi nyugdíjpénztár volt, majd egy elektromos cikkeket forgalmazó üzlet működött itt – a mosógépek, mikrosütők helyett most egy, a fél falat elfoglaló Tőkés-banner fogadja a betérőket.

A belülről berácsozott vitrinben zöld terítő: katonás rendben a független jelöltet reklámozó szórólapok borítják. A kampánystáb tagjai különben a visszaszolgáltatott bolt hátsó traktusában, a raktárakban dolgoznak.

A bolthelyiségben egyelőre nincs valami nagy meleg, ezen egy villanykályha, meg egy hordozható, vastag csőbe applikált gázégő segít, melyet amúgy melegházak fűtésére szoktak használni. A sajtó egyelőre nincs igazán jelen: az előtérben a Transindex tudósítóján kívül jelenleg egyetlen fotóriporter dolgozik.

A tévé egy szekrény alsó felére, valamint egy iskolai padra van felpolcolva: hol a Realitatea hírtévé, hogy a budapesti Hír tv adása megy rajta. Tőkés László stábja némi elégedettséggel nyugtázta azt a kora délutáni hírt, hogy Hargita és Kovászna megyében valamivel az országos átlag fölött alakul a részvétel. (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS