2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szilágyi: valószínűleg nyer Tőkés László

2007. november 25. 21:02, utolsó frissítés: 2007. november 26. 04:01

"– Ha nem csalják el a választásokat, nagy valószínűséggel a független jelölt sikerét jelenthetem be ma este önöknek" – nyilatkozta Szilágyi Zsolt, Tőkés László kampányfőnöke a nagyváradi kampányközpontban.

Elmondása szerint sokan attól féltek, hogy az RMDSZ és Tőkés László közti választás lerontja a magyarok szavazókedvét, azonban a részvételi adatok azt támasztják alá, hogy ennek az ellentéte történt. "Optimisták vagyunk. A választás lehetősége mobilizálta az erdélyi magyarokat" – mondta a kampányfőnök.

Tőkés László ebben a pillanatban lépett be a kampányközpontba. A hírtévén az exit poll eredmények mennek, szinte teljes hangerővel. "Jól állunk! Jókor jöttem", ezek a független jelölt első szavai, kezet fog a támogatókkal, akik máris kezdenek gratulálni.

Az exit poll eredmény szerint Tőkés 3,7 százalékot ért el. Mindenki az eredményt tárgyalja, a zajszint egyből a duplájára ugrott, csillognak a szemek, és fogynak a pogácsák. A független jelölt hátravonult a stáb tagjaival tanácskozni. (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS