2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Koccintott a kampánystábbal Tőkés, és gratulál az RMDSZ-nek

2007. november 25. 23:12, utolsó frissítés: 23:12

A köszönetmondások ideje van Tőkés László kampányközpontjában – a független jelölt különben sajtónyilatkozatokban gratulált az elért eredményhez az RMDSZ-nek.

"Nagy tisztelettel és alázattal megköszönöm a munkáját mindenkinek és őszintén elnézést kérek azoktól, akiket esetleg megsértettem a munka hevében. Az eredmény a közös munkát dicséri" – mondta Szilágyi Zsolt kampányfőnök a központban, külön köszönetet mondva a stáb gazdasági igazgatójának, aki "low cost" körülmények között tartotta kézben a büdzsét.

Tőkés László is mindenkinek megköszönte a munkát, és azért gratulált Szilágyinak, hogy "képes volt megválni a bukaresti képviselőségtől, és a politikai értékeket választva" elvállalta ezt a megbízatást. A püspök-politikus külön elismerte Orbán Viktor szerepét, aki elmondása szerint szintén az értékek, és nem konjunkturális szempontok mentén vállalta a kampányszereplést, pedig ez "biztos nem hozott neki szavazatokat a konyhára".

Két poén a köszöntők közül: a jelenlevők külön köszönték a munkát Tőkés László sofőrjének (hány kilométer volt, Feri, kiabálták be). Tőkés beszólása: " De uraim, kiütöttem a Nagy-Románia Pártot!", – majd üdvrivalgás, mikor az első előzetes eredmények szerint Tőkés 3,8 százalékon áll. (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS