2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kelemen Hunor: az alakuló MPP-t Orbán Viktor és Traian Băsescu irányítja

2007. december 04. 10:23, utolsó frissítés: 10:32

Az RMDSZ-nek meg kell erősíteni saját helyi pozícióit, mivel a közeljövőben egy olyan párttal kell majd megméretkeznie, amelyet Traian Băsescu és Orbán Viktor irányít – utalt Kelemen Hunor, az RMDSZ ügyvezető elnöke a bejegyzés szakaszában tartó Magyar Polgári Pártra (MPP) egy Erdély FM-nek adott nyilatkozatban.

„A székelyföldi területi szervezetekben bebizonyosodott, hogy a választási kampányban a megyei önkormányzati vezetők nem a kampánnyal foglalkoztak, hanem arra gondoltak, s figyeltek, hogy mi lesz belőlük ha nagyok lesznek 2008-ban. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szervezetekkel fog az RMDSZ a jövő évi önkormányzati és parlamenti választásokon versenyezni, mert a másik oldalon bejegyzik azt a pártot, melynek a vezetője azt teszi, amit Traian Băsescu és Orbán Viktor mond” – vélte Kelemen.

A szövetség fontolgatja az udvarhelyszéki szervezet azon javaslatát, miszerint a területi felosztás helyett megyei szervezeteket hozzanak létre Hargita, Kovászna és Máramaros megyékben – tájékoztatta az Erdély FM-et a párt ügyvezető elnöke. (erdély fm)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS