2019. december 11. szerdaÁrpád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

MPSZ-Sepsiszék: "Frunda becsapta a választókat visszalépésével!"

2007. december 06. 16:24, utolsó frissítés: 16:51

Várhatónak, mégis felháborítónak nevezte a Magyar Polgári Szövetség (MPSZ) sepsiszéki szervezete december 6-i közleményében Frunda György RMDSZ-színekben brüsszeli mandátumot nyert EP-jelölt visszalépését az RMDSZ EP-listájáról. A szervezet szerint az RMDSZ Frunda visszaléptetésével “megvezette”, valamint becsapta a választókat.

“Több mint szomorú az a tény, hogy miként a listán szereplőket cserélgetik, éppen úgy cserélik ki a programban rögzítetteket is. Azt csak remélni tudjuk, hogy a kampányukban sokat emlegetett területi autonómia-törekvések nem bizonyulnak egyszerű kampányszövegnek” – áll a Gazda Zoltán által aláírt közleményben.

A közlemény még beszámol, a sepsiszéki szervezet december 5-én tárgyalásra hívta Albert Álmost, az RMDSZ alsóháromszéki területi szervezetének elnökét. Az MPSZ területi szervezete emellett nyitást és a tárgyalások elkezdését javasolja az RMDSZ-el, főként az olyan településeken, ahol szoros verseny várható a két oldal polgármesterjelöltjei között. (sajtóközlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS