2020. július 7. keddApollónia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megvannak Kelemen Hunor plakátversenyének a nyertesei

2009. október 22. 10:37, utolsó frissítés: 10:40

Összesen 250 plakátterv érkezett a Kelemen Hunor aláírásgyűjtő honlapján, október 6-án meghirdetett versenyre. A résztvevők letölthették a hozzávalókat a honlapról, majd utána csak a fantáziájuk szabott határt a plakát megtervezésében.

A plakátverseny fődíját, egy iPhone-t, Olasz Tamás nyerte, az egyik különdíjat a legeredetibb plakáttervért Horváth Zsolt, a másikat a legszellemesebbért a „Lumina de seară” felhasználónévvel regisztrált versenyző. A ő díjuk egy-egy iPod zenelejátszó.

Kelemen Hunor államelnökjelölt a plakáttervek értékelése után elmondta, biztatónak tartja, hogy ilyen sokan jelentkeztek erre a versenyre, éppen ezért az elkövetkező kampányok alkalmával ismét szervez az RMDSZ hasonló megmérettetést.

„Köszönöm minden versenyzőnek a beküldött plakátokat, nagyon sok kreatív és friss ötletet láttunk, ezekből néhányat az elnökválasztási kampányunkban is használunk majd” – közölte Kelemen Hunor.

A versenyzők a hagyományostól a futuristáig mindenféle plakátot terveztek: Kelemen Hunor megjelent, mint az utolsó mohikán, Superman, Che Guevara, a Csillagok Háborújának a szereplője, támogatta őt Chuck Norris. Szerepelt a „Barátok közt” sorozatban és a „Legyen Ön is milliomos” vetélkedőben. A jelöltet elhelyezték székely kapu vagy a hargitai fenyves előtt, de az alagút végén is.

A beküldött plakátterveket szerdán délelőtt Kelemen Hunor államelnökjelölt, Kovács Péter kampányfőnök, Könczey Elemér designer és Porcsalmi Balázs web-designer zsűritagok egyenként pontozták, a végső pontszám pedig úgy állt össze, hogy 40%-ban számított a plakáttervekre leadott on-line szavazatok száma és 60%-ban a zsűri által adott pontok száma.
A versenyre beérkezett összes plakátterv megtekinthető Kelemen Hunor honlapján. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS