2019. május 20. hétfőBernát, Felícia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bokor Tibor: mindenki polgármestere szeretnék lenni Kézdivásárhelyen

2012. június 12. 16:30, utolsó frissítés: 17:08

"Mindenki polgármestere szeretnék lenni, és ígérem, hogy a város érdekeit mindig a politikai hovatartozás fölé fogom helyezni" - áll Bokor Tibor, Kézdivásárhely frissen megválasztott RMDSZ-es polgármesterének közleményében. A szenátor megköszönte a választók bizalmát.

"Azt tudom ígérni, hogy sokkal többet fogunk az emberekkel és az emberekről beszélni. Erre van igény, a szavazatok is ezt mutatják. Úgy ahogy kampányomban is tisztességes voltam, a városvezetésben is ilyen leszek. Elég volt a cirkuszból és konfliktusokból, eljött az építkezés ideje" - áll a polgármester közleményében.

A héten megszervezik a tanácsosi csapatot, kialakítják a bizottságokat, hogy az eskületétel után mindenki elkezdhessen dolgozni, hiszen "van, amit tenni a városban".

"Sok munkánk lesz, de sok biztatást kaptam. Mindenki segítségére számítok. Nyitott vagyok bárkivel, bármiről és bármikor tárgyalni, ha az a törvényes és tisztességes keretek között előre tudja mozdítani az életszínvonalat és életminőséget Kézdivásárhelyen és a hozzá tartozó falvakban" - áll a nyilatkozatban. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS