2020. január 19. vasárnapSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szakértők jelentkezését várja a Kastély Erdélyben

2016. április 21. 16:32, utolsó frissítés: 17:26

A Kastély Erdélyben program az erdélyi kastélyokért és kúriákért cselekvő közösségben és szervezeti hálózatban képzeli el a jövőt, amely ezen épületek megőrzését, restaurálását és gazdasági-, kulturális-, közösségi- és turisztikai potenciáljának értékesítését szolgálja.

Annak érdekében, hogy a nemrég kidolgozott Kastély Erdélyben Stratégia végrehajtása minél átfogóbb szakmai alapokra helyezkedjen, az ezt kezdeményező PONT Csoport bővíteni kívánja azt a szakértői kört és adatbázist, amellyel tulajdonosok és működtetők, fejlesztéssel foglalkozó szervezetek és közintézmények együttműködhetnek a fent említett jövőkép elérése érdekében.

A szakterületek tekintetében széles merítést ajánlanak, amelyben többek között a pályázati forrásszervezés, turisztika, építészet és műépítészet, művészettörténet, történelem, kertészet és botanika, gazdaságfejlesztés és üzleti tervezés, jog, komplex projektmenedzsment szakterületeit kívánják érinteni, viszont nem zárkóznak el más szakterületektől sem.

A szakértői profilok magyar nyelven a www.kastelyerdelyben.ro (illetve a www.castelintransilvania.ro oldalon román nyelven és a www.castleintransylvania.ro oldalon angol nyelven) jelennek meg a SZAKÉRTŐK menüpont alatt.

A jelenlegi adatbázis-bővítés céljából az érdeklődőket arra kérik, töltsék ki az innen letölthető táblázatot és küldjék el az office@pontgroup.org elektronikus postacímre 2016. április 25-ig, KASTÉLYSZAKÉRTŐ tárggyal. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS