2019. január 20. vasárnapFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Függetlenként indul Elena Udrea a parlamenti választásokon

2016. október 05. 18:25, utolsó frissítés: 18:25

Függetlenként indul a decemberi parlamenti választásokon Elena Udrea - ezt szerdán jelentette be a politikus a Legfelső Bíróság székhelye előtt, ahol újabb tárgyalást tartottak a Bute-perben, amelyben érintett.

"Kötelességemnek tartom indulni a választásokon. Azok közé a politikusok közé tartozom, akik vállalják minden tettüket, mindig nyíltan beszéltem a politikai osztály féltve őrzött titkairól, a pártok finanszírozásáról, a pártok és az üzleti szféra közötti sötét kapcsolatról. (...) Ennek a halvány és gyenge politikai osztálynak szüksége van az olyan politikusokra, akik ki merik mondani az igazságot, és mernek harcolni az országért. (...) Nem akarok ártani a Népi Mozgalom Pártnak, nem akarom befolyásolni a párt választási versenyét, ezért döntöttem úgy, hogy függetlenként indulok" - mondta Elena Udrea.

A politikus hozzátette: nem egyeztetett a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnökével, Traian Băsescuval a parlamenti választásokon való indulásával kapcsolatos döntés meghozatala előtt. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS