2018. március 18. vasárnapSándor, Ede
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Horváth Anna: számomra a közképviselet kezdetektől fogva hivatást jelentett

2016. október 13. 08:14, utolsó frissítés: 11:21

Bejegyzést tett közzé csütörtök reggel Facebook-oldalán Horváth Anna kolozsvári alpolgármester, akit a korrupcióellenes ügyészség kedden 60 napra eltiltott hivatala gyakorlásától.

"Számomra a közképviselet kezdetektől fogva hivatást, az alpolgármesteri feladatok pedig az elkötelezett, tisztességgel és becsülettel végzett munkát, az emberek problémáinak törvényes keretek közötti megoldását jelentették, jelentik ma is. Nem új keletű, hogy a jelen körülmények között - a túlburjánzott bürokrácia, az ellentmondó, nehezen értelmezhető törvények szövevényében - kockázatos dolog közéleti szerepet vállalni Romániában. Azok közül, akik érdemben cselekednek érdekképviseletben, közigazgatásban, jó néhányan már az állami hatóságok kereszttüzébe kerültek" - írta az alpolgármester.

Bejegyzésében Horváth Anna megköszöni a támogató, biztató üzeneteket, és azt írja, bízik abban, hogy a kivizsgáló hatóságokat az igazság kiderítésének szándéka vezérli. A következő hatvan napra pedig fizetés nélküli szabadságot vesz ki, mert úgy véli, nem lenne tisztességes pénzt kapni valamiért, amiért nem dolgozhat meg. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS