2020. július 5. vasárnapEmese
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hétfőn este is folytatódtak a tüntetések

2017. február 13. 21:47, utolsó frissítés: 22:01

A tiltakozási sorozat tizennegyedik napján 20 óra 30 perckor mintegy 2 000 tüntető volt a bukaresti Győzelem téren - számol be az Agerpres. A hírügynökség szerint a tüntetőknél "Elég a korrupcióból", "Mondjatok le", "Mondjon le Dragnea, Firea, Meleşcanu", "Mi nem merültünk ki. Pech" feliratű táblák voltak.

Kolozsváron este nyolcra mintegy 300 ember gyűlt össze a Fő téren. A tüntetők a város központja körül meneteltek. Nagyszebenben több mint 100 tiltakozó vonult ki a Nagypiacra. A tüntetők itt is körbejárták a város nagyobb sugárútjait, majd visszatértek a polgármesteri hivatal elé.

Folytatódott ugyanakkor az elnöki palota előtti, Klaus Johannis államfő elleni megmozdulás is. A Cotroceni palota előtt este hétkor voltak a legtöbben, körülbelül 200-an.

A tiltakozók által hozott táblákon olyan feliratok voltak olvashatók, hogy "Az ország szégyene a CSM és a DNA", "Le Johannisszal", "A bírók feleljenek a tévedéseikért", "Le a mamuttal", "Lépésenként megszabadulunk a szásztól", "A népszavazás költségeit fedezzék az elnöki hivatal büdzséjéből".

A Cotroceni palota előtti tüntetés este fél kilenckor ért véget. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS