2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Idén is várják a jelöléseket Az év családorvosa a Kárpát-medencében címre

2017. február 17. 12:38, utolsó frissítés: 12:38

Ismét lehet Erdélyből is jelöléseket küldeni Az év családorvosa a Kárpát-medencében címre. Magánszemély, civil szervezet, önkormányzat, egyházi közösség egyaránt jelölheti kedvelt családorvosát és praxisát, ezt ide kattintva lehet megtenni.

A legkiválóbb orvos-nővér teljesítményeket az Országos Alapellátási Intézet jutalmazza. A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a látogatók szavazatai alapján választják ki azokat az orvosokat, akinek odaítélik az Az év családorvosa a Kárpát medencében díjat.

A díjat, amely eleinte csak a Magyarország területén élő és tevékenykedő családorvosokat célozta meg, majd kiterjesztették az egész Kárpát-medencére, a közel 50 éves Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete (MÁOTE) hozta létre és gondozza, amelyben fővédnökei, védnökei, partnerei és támogatói segítik a szakmai és civil társadalom soraiból. Erdélyből az Erdélyi Múzeum-Egyesület orvosi szakosztálya népszerűsíti a díjat, illetve jelöl küldöttet a kuratóriumba. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS