2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nyolc határátkelőt nyitottak meg a román-magyar határon

2017. február 18. 15:52, utolsó frissítés: 17:47

Nyolc időszakos határátkelőt nyitottak meg szombaton a román-magyar határon Bihar, Arad és Szatmár megyében. További kettőt vasárnap nyitnak meg, egyet Arad és egyet Szatmár megyében. Az időszakos határátkelési pontok csak hétvégén, 10:00 - 18:00 óra között üzemelnek. A tíz határátkelő forgalmát júniusig követik, a regisztrált adatok alapján döntenek arról, hogy bezárják-e vagy a hét többi napján is megnyitják ezeket.


Bihar megyében szombaton 10 és 18 óra között a Biharfélegyháza (Roşiori) - Pocsaj, az Érkenéz (Voivozi) - Bagamér és Körösszeg (Cheresig) - Körösnagyharsány átkelőket lehet használni.

Arad megyében szombaton megnyílt a Kisvarjaspuszta (Variaşu Mic) - Dombegyház, az Ottlaka (Grăniceri) - Elek és a Feketegyarmat (Iermata Neagră) - Dénesmajor átkelő. Vasárnap a Nagylak (Nădlac) - Csanádpalota átkelőt lehet használni délelőtt 10 és délután 18 óra között.

Szatmár megyében szombaton az Újberek (Bercu) - Garbolc és a Károlypuszta (Horea) - Omboly átkelőket lehet használni, vasárnap 10 és 18 óra között pedig Nagypeleske (Peleş) - Zajta között lehet átkelni át a román-magyar határon.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS