2020. február 29. szombat
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Öt román állampolgár sérült meg a londoni gázolásban

2017. február 27. 09:14, utolsó frissítés: 09:15

Öt román állampolgárságú személy sérült meg a londoni Bellinghamben történt gázolás során, egyikük állapota válságos, egyiküket már kiutalták a kórházból, három személy állapota pedig stabil - közölte a külügyminisztérium.

A szaktárca Agerpres hírügynökséghez elküldött közleménye szerint Románia londoni konzulja a kórházaknál és a rendőrségen is érdeklődött, és arról értesült, hogy öt román állampolgárt szállítottak a londoni King's College kórházba, illetve a Royal London Hospitalbe. Közülük egy személyt vasárnap estére már kiutaltak a kórházból, egy román állampolgár állapota válságos.

A külügyi tárca azt is írta, hogy Románia londoni nagykövete a hétfői nap folyamán meglátogatja a két londoni kórházban kezelt romániai pácienseket.

Vasárnap reggel őrizetbe vett a brit főváros rendőrsége egy férfit, miután az autójával gyalogosok közé hajtott a London délkeleti részén levő Bellinghamban. A férfi ittas állapotban vezetett, több embert elgázolt, majd egy falnak csapódott járművével. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS