2019. július 22. hétfőMagdolna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea: nincs szakadás a PSD-ben

2017. március 10. 09:21, utolsó frissítés: 09:21

Nem fenyegeti a kettészakadás veszélye a PSD-t - jelentette ki Liviu Dragnea pártelnök egy csütörtök esti tévéműsorban. Dragnea hozzátette: reméli, hogy az ALDE-t se fenyegeti ez a veszély.

A România TV-nek adott interjúban Dragnea úgy vélekedett: nem lesz szakítás a PSD-ALDE alakította kormánykoalícióban.

"Nem hinném. De ez nem azt jelenti, hogy valaki vagy valakik ne akarnák ezt" - válaszolta Dragnea az erre vonatkozó kérdésre, hozzátéve: minden lehetőt megtett, hogy az ALDE társelnökei között jó legyen a viszony.

"Minden tőlem telhetőt megtettem, és jó barátként most is megteszek, hogy Tăriceanu úr és Daniel Constantin úr között jó legyen a viszony. Remélem, tartós is lesz, mert nekünk fontos, hogy az ALDE-ban rendben menjenek a dolgok. Az utóbbi napokban mindenféle híreket hallottam, remélem, nem igazak. A PSD-t pedig nem fenyegeti a kettészakadás veszélye" - jelentette ki Liviu Dragnea.

Az általa említett "hírekről" azt mondta: úgy hallotta, hogy "Daniel Constantin úr nem tudom miféle lépéseket akar megtenni. De én beszéltem Daniel Constantin úrral, és azt mondta nekem, hogy nem fontolgat ilyesmit. Legalábbis nekem így mondta" - fogalmazott a PSD elnöke a România TV-nek adott interjúban. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS