2019. november 14. csütörtökAliz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lövöldöző emberrablót keresnek Nagyváradon

2017. március 15. 14:17, utolsó frissítés: 16:20

UPDATE: Az elrabolt nőt holtan találták egy kocsiban Nagyváradon. Az elkövető főbe lőtte az áldozatát. (digi24)

*

Valószínűleg féltékenységből lőtt meg egy 41 éves férfit Nagyváradon egy másik férfi, aki ezt követően autójába kényszerítette volt kedvesét, és elhajtott vele.

Gheorghe Pintea, a Bihar megyei mentőszolgálat ügyvezetője az Agerpres hírügynökséget arról értesítette: reggel 9 után néhány perccel jelentették az 112-es sürgősségi segélyhívó számon, hogy több lövés dördült el egy nagyváradi utcai konfliktus során. Röviddel ezután újabb telefonhívás érkezett, amelyben sebesült férfihez hívtak mentőt. A 41 éves férfit a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították, nyaka bal szélén lőtt sebbel. Az őt ellátó orvos szerint a seb nem mély, a férfi állapota nem súlyos.

A helyszínre érkező rendőrök és ügyészek szerint az első jelek arra utalnak, hogy féltékenység van az ügy hátterében. A meglőtt férfi 24 éves barátnőjével egy Barcăului utcai lakásban tartózkodott. Reggel virággal érkezett a házhoz a fiatal nő korábbi barátja. Amikor a nő mögött megjelent jelenlegi élettársa, a volt szerető pisztolyt fogott rá, és öt lövést adott le, megsebesítve a férfit. Ezt követően - a szomszédok tanúsága szerint - fegyverrel fenyegetőzve kényszerítette a lányt, hogy beüljön autójába, és nagy sebességgel elhajtott vele.

A rendőrség a város minden kijáratát ellenőrzi. (agepres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS