2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Rátalált a rendőrség, de öngyilkos lett a nagyváradi fiatal lány gyilkosa

2017. március 19. 09:29, utolsó frissítés: 09:52

A szombati nap folyamán elkapta a rendőrség A. Hladiit, a 24 éves D.D. feltételezett gyilkosát, aki szombat este kiugrott egy tömbházlakás negyedik emeletéről és meghalt - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek a Bihar megyei mentőszolgálat menedzsere, Gheorghe Pintea.

"A gyilkos halott, most viszik a bonctani intézetbe. Kiugrott az erkélyről" - nyilatkozta Pintea.

"A nagyváradi Nufărul negyedben kaptuk el, ahová volt házkutatási engedélyünk. Tegnap már jártunk ott és akkor nem találtuk azon a helyen. Ma vissza akartunk menni a törvényszéki ügyésszel, amikor az ajtóhoz értünk kiugrott a negyedik emeletről az ablakon keresztül. Elvitte a mentőszolgálat. Úgy értettem, hogy elhunyt" - mondta az AGERPRES hírügynökségnek Alina Dinu, a Bihar megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A lányt a helyi sajtó D.D. személyében azonosította, aki egy, a kilencvenes években a rendőrség jogi osztályán dolgozó tiszt lánya. Szerda reggel jelenlegi barátjával hagyta el a házat, amikor egy csokor virággal megérkezett egykori szeretője. A. Hladii pisztolylövésekkel sebesítette meg a férfit, majd fegyverrel kényszerítette a lányt arra, hogy beszálljon abba az autóba, amelyben utólag holtan találták meg. agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS