2019. május 23. csütörtökDezső
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Felnőtteket, köztük egy tanárt hallgatnak ki a szelfizés közben lezuhant nagyszebeni lány ügyében

2017. március 20. 13:31, utolsó frissítés: 13:31

Három felnőttet, köztük egy tanárt is kihallgatnak az ügyészek annak a lánynak a halála ügyében, aki Nagyszebenben szelfizés közben lezuhant egy tömbházról - közölte hétfőn Ion Veştemean, a Szeben megyei törvényszéki ügyészség főügyésze.

A rendőrség már kihallgatta azt a hét kiskorút, akik a 15 éves lánnyal együtt készítettek fotókat, amikor megtörtént a tragédia.

"Az első jelek arra utalnak, hogy nyolc kiskorú és három felnőtt volt jelen, de az még kérdéses, hogy végig ottmaradtak-e. (...) Együtt mentek oda. A három felnőttet a következőkben hallgatjuk ki. Egy tanár is van köztük" - mondta Veştemean.

Az iskola, amelynek a szerencsétlenül járt lány tanulója volt, sajtóközleményében azt írja: az oktatási intézmény egyetlen tanárának sincs köze a történtekhez.

Denisa Voilan kedden, március 15-én este halt meg, miközben más gyerekek társaságában szelfiket készített egy kilenc emeletes tömbház tetőzetén. Ő volt az egyetlen, aki felmerészkedett a korlátra, amely leszakadt, a lány pedig lezuhant.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében indított eljárást anélkül, hogy egyelőre konkrét gyanúsított lenne. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS