2019. november 14. csütörtökAliz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újabb műtétre szorult a kutyák által megtámadott kisfiú

2017. március 31. 14:33, utolsó frissítés: 14:33

Válságos állapotban van az a nyolcéves kisfiú, akit csütörtökön négy kutya harapott össze Aranyosgyéresen - nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek pénteken Călin Lazăr, a kolozsvári sürgősségi kórház igazgatója. Reggel a gyermeket másodszor is megműtötték.

Az orvos elmondta, az első műtét 6 órás volt, majd reggel másodszor is megműtötték a gyermeket, akinek állapota válságos, testének nagy részén, mellkasán, arcán, végtagjain harapások nyomai vannak.

A 8 éves kisfiút négy kutya támadta meg egy aranyosgyéresi kereskedelmi vállalat udvarán. Carmen Jucan, a Kolozs megyei rendőrség szóvivője pénteken az Agerpres hírügynökségnek úgy nyilatkozott, az ügyben bűnügyi kivizsgálás kezdődött.

A szóvivő elmondása szerint a gyermek csütörtök délután 17:45 óra körül Aranyosgyéresen egy cég udvarára ment be, amelyet kutyák őriztek. Az állatok több helyen megharapták a 8 éves kisfiút. Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás - tette hozzá Jucan.

A gyermeket Aranyosgyéresről szállították a kolozsvári sürgősségi osztályra, súlyos állapotban. Egészségügyi források a hírügynökséget arról tájékoztatták, hogy a gyermeken több mint húsz harapás nyoma van, többek közt az arcán is. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS