2020. február 19. szerdaZsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ismét leállt a vasúti forgalom Tusnád és Tusnádfürdő között

2017. április 20. 17:01, utolsó frissítés: 17:40

Update: Újraindult a vasúti forgalom Tusnád (Tuşnad-Sat) és Tusnádfürdő (Băile Tuşnad) között csütörtök délután, miután eltávolították a sínekre dőlt fákat - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedési információkkal szolgáló központja.

A Gyergyószentmiklós-Brassó Regio-vonatnak és a Brassó-Iaşi InterRegio szerelvénynek volt késése a forgalom akadozása miatt.

*

Csütörtök délután ismét leállt a vasúti forgalom Tusnád (Tuşnad-Sat) és Tusnádfürdő (Băile Tuşnad) között, miután három fenyőfa a sínekre dőlt az erős szél miatt - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedési információkkal szolgáló központja.

A Hargita megyei vasúti rendőrség tájékoztatása szerint a Gyergyószentmiklós-Brassó Regio-vonat Tusnádon állomásozik, a Brassó-Iaşi InterRegio szerelvény Tusnádfürdőn várakozik, és hamarosan érkezniük kell a Marosvásárhely-Bukarest, valamint a Bukarest-Marosvásárhely InterRegio vonatoknak is, amelyeket más állomásokon állítanak meg, ha addig nem sikerül felszabadítani a síneket.

Hargita megyében, a 400-as fővonalon, Csíkszentsimon (Sânsimion) és Tusnádfürdő között csütörtök reggel már egyszer leállt a forgalom négy órára, miután az erős szél a sínekre döntött egy fát.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS