2019. november 22. péntekCecília
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ismét fa dőlt az úttestre, leállt a közlekedés az Ojtozi-hágón

2017. április 21. 14:21, utolsó frissítés: 15:11

Ismét elakadt a közlekedés a nagy forgalmú DN11-es, Brassó - Bákó országúton, az Ojtozi-hágón, miután péntek délben újabb fa dőlt az úttestre.

Tóth Zsigmond
, a Kovászna Megyei Rendőrkapitányság képviselője azt nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek, hogy a forgalmat leállították, és egy szakképzett csapatra várnak, amely eltávolítja az útról a fatörzset.

Tóth Zsigmond elmondta: péntek reggel, ugyancsak az Ojtozi-hágón, egy fa rádőlt egy gépkocsira. Áldozatok nem voltak, a forgalmat nem kellett leállítani.

Cristian Drincă mérnök, az országúti felügyelőség vezetője azt nyilatkozta pénteken az AGERPRES hírügynökségnek, hogy a hótoló járművek dolgoznak, nincsenek lezárt utak, de a DN11-es úton, az Ojtozi-hágón, valamint a DN 10-es úton, Buzău megye fele, és a DN12-es úton, Hargita megye irányában nehéz körülmények között lehet haladni.

Kovászna megyében szerda este óta havazik és a hatóságok azt tanácsolják a gépkocsivezetőknek, hogy csak akkor induljanak útnak, ha téli körülményekre felkészített autóval mennek. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS