2020. február 29. szombat
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Súlyos baleset volt Temes megyében az A1-es autópályán

2017. május 23. 13:33, utolsó frissítés: 14:31

UPDATE: Egy nőt és egy kiskorút kórházba szállítottak, miután egy kisbusz felborult az A1-es autópályán Nagytopoly (Topolovăţu Mare) közelében. A mikrobuszban nyolc személy utazott - nyilatkozta Bogdan Mutu, a Temes megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője.

"Egy kisbuszról van szó, amely Lugos felől Temesvár irányába tartott, és egy másik kisbuszt szállított utánfutóján. Az egyik gumiabroncs felrobbant, így borult fel a kisbusz, amelyben hét felnőtt és egy gyerek utazott. Közülük egy személy szorult orvosi ellátásra. Egy 67 éves nőről van szó, aki tudatánál van, őt a kórházba szállították, ugyanakkor a gyereket is kórházba szállították, megelőzésképpen" - mondta Mutu.

A baleset Nagytopoly település közelében történt, az A1-es autópályán.

Mivel két kisbuszról volt szó, a hatóságok részlegesen életbe léptették a vörös színű riasztást. A szerencsétlenség helyszínére három tűzoltókocsi vonult ki, egy feszítő-vágó felszereléssel ellátott gépjármű, több sérült ellátására alkalmas gépjármű, egy mobil kórház, három SMURD mentőkocsi és két mentőszolgálati autó érkezett. Később egy SMURD-helikoptert kiküldtek.

A forgalom helyreállt az autópályán.(agerpres)

*

Több személy megsérült kedden egy balesetben a Temes megyei Nagytopoly közelében az A1-es autópályán.

A katasztrófavédelem három tűzoltókocsit, egy mobilkórházat, három SMURD rohammentőt és egy, az autóroncsban rekedt személyek kiszabadítására alkalmas járművet küldött a helyszínre. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS