2020. január 19. vasárnapSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Folyamatosság, következetesség, innováció – Tamás Réka MIÉRT-elnökjelölt programjának alapelvei

2017. május 23. 15:07, utolsó frissítés: 15:07

A júniusban sorra kerülő MIÉRT küldöttgyűlése új elnököt választ a szervezet élére. Az elnöki tisztségre jelentkezett az ifjúsági szervezet irodavezetője, Tamás Réka.

Jelölési programjában 3 fontos alapelvet fogalmazott meg. Kiemelte a kontinuitás hosszútávú fontosságát, a következetes lépések ésszerűségét és az innovációt egy ifjúsági szervezet életében.

„Számomra a legfontosabb, hogy Erdély legnagyobb ifjúsági szervezeteként a fiatalokkal közösen alakítsuk ki tevékenységünket, a területiség mellett a szakmaiságot tegyük hangsúlyosabbá, szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki azokkal a közöségekkel, ahol spontán szerveződnek fiatalok, diáktanácsoktól a szakmai szervezetekig. Programomban azt a fajta innovációt fogalmaztam meg, ami a szakmaiság létrejöttét hangsúlyozza és hiszem azt, hogy erre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a jövőben" - mondta a jelölt.

Tamás Réka tevékenységét 2012-ben az UIET önkéntes koordinátoraként kezdte, később a szervezet ügyvezető alelnöke lett, ezt követően a 2014-es EP választásokon Antal Lóránt képviselőjelölt programfelelőseként dolgozott, számos helyi és országos kampányban pedig koordinátorként. 2015 óta pedig a Magyar Ifjúsági Értekezlet irodavezetője. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS