2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea: a teljes kabinet még kormányalakításkor benyújtotta a biankó lemondását

2017. június 09. 16:17, utolsó frissítés: 16:17

A Grindeanu-kabinet valamennyi minisztere benyújtotta a pártvezetéshez biankó lemondását, még mandátuma átvételekor, de nem fogja felhasználni ezeket - mondta pénteken Liviu Dragnea, a PSD elnöke.

"Nem is tudom már, hol vannak ezek a biankó lemondólevelek. Ők megtették ezt a gesztust, de én nem fogom felhasználni ezeket, mert nem ez a helyes eljárás. Tehát nem fogom kivenni a fiókból, és ráírni a dátumot. Nem így járok el én' - jelentette ki a parlament épületében nyilatkozó Dragnea, hozzátéve, hogy még Sorin Grindeanu kormányfő is megírta biankó lemondását a kormányalakításkor.

A PSD elnöke azt mondta: nem tudja egyelőre, hogy lesz-e minisztercsere, számára a kormányprogram gyakorlatba ültetése a fontos, amelyben késlekedések észlelhetők. "Miután megállapítottuk a késlekedések okait, csak utána teszünk javaslatokat, mert ha kizárólag a minisztercserére koncentrálunk, és közben a kiváltó okok maradnak, akkor nem fog változni a helyzet. Jelenleg nem tárgyalok semmiféle cseréről" - erősítette meg Dragnea. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS