2019. május 23. csütörtökDezső
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Băsescu: a PSD nevetségessé teszi magát

2017. június 22. 10:33, utolsó frissítés: 10:33

A PSD-ből teljesen hiányzik a politikai jóérzés, és nem látják, hogy nevetségessé teszi magát - írja egy Facebook-bejegyzésben a Népi Mozgalom Párt elnöke. Traian Băsescu Lia Olguţa Vasilescu PSD-s képviselő szerda esti nyilatkozatára reagált így, a távozó munkaügyi miniszter ugyanis azt mondta, a Grindeanu-kabinet volt miniszterei vélhetően visszavonják lemondásukat, és az új kormány beiktatásáig ellátják tisztségüket.

"Ez a nevetségesség tetőfoka! A PSD mindegyik minisztere megszavazta, hogy bukjon meg a kormány - amelynek maguk is tagjai voltak -, mert képtelen volt teljesíteni a kormányprogramot. Kevéssel a kabinet megbuktatása után Olguţa Vasilescu közli, hogy ezek az inkompetens távozó miniszterek visszavonják lemondásukat. Hogyan lehetséges, hogy valaki előbb szavazatát adja arra, hogy inkompetens miniszternek bizonyult, majd bejelenti, hogy ő ismét miniszter akar lenni? Teljesen nyilvánvaló, hogy fikarcnyi politikai jóérzés sem szorult a PSD-be, nem veszik észre, hogy nevetségessé teszik magukat" - áll Traian Băsescu csütörtöki Facebook-bejegyzésében.

Lia Olguţa Vasilescu PSD-s képviselő, távozó munkaügyi miniszter szerda este bejelentette, a Grindeanu-kabinet volt miniszterei valószínűleg visszavonják lemondásukat, és az új kormány beiktatásáig ideiglenesen ellátják tisztségüket. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS