2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megerősítette a városi választmány a marosvásárhelyi RMDSZ-szervezet elnökségi tagjait

2017. június 23. 16:33, utolsó frissítés: 16:33

Június 22-i, csütörtöki gyűlésén a városi választmány megerősítette a Vass Levente marosvásárhelyi RMDSZ-elnök által nevesített alelnöki csapatot. A 48 választmányi tagból 29-en voltak jelen, abszolút többséggel erősítették meg az elnökség összetételét: alelnökönként 93-100%-ig terjedő szavazatarányban.

Döntésük értelmében hat alelnök személye véglegesült: az ügyvezető alelnök Kali István, környezetvédelemért és fenntartható fejlődésért felelős alelnök Hajdu Zoltán, jogi és önkormányzatokért felelős alelnök Tóth Brezovszky Andrea, gazdasági, egyházügyekért, humán erőforrásért és munkavédelemért felelős alelnök Szabó Zoltán Győző, szervezésért és civil szervezetekért felelős alelnök Tubák Nimród, pénzügyért és szervezetépítésért felelős alelnök Szigyártó Zsombor.

A városi választmány csütörtöki ülésén arról is döntött, hogy az ifjúságért felelős alelnöki, illetve a turizmus és kultúra népszerűsítéséért és interetnikus kapcsolatokért felelős alelnöki tisztséget nyílt pályázat révén bárki betöltheti, aki pályamunkát ad le, és ezt az elnökség elfogadja. A pályázatokat a kabinet@vasslevente.ro e-mail címre lehet elküldeni. Pályázni fényképes önéletrajzzal és szakmai elképzelés leírásával lehet. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS