2020. február 19. szerdaZsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pelenkás csalók után nyomoz a rendőrség Brassó megyében

2017. július 13. 11:16, utolsó frissítés: 12:07

A közösségi médiában elkövetett csalás miatt nyitott bűnügyi dossziét a Brassó megyei rendőr-főkapitányság. Több személy tett feljelentést a rendőrségen amiatt, hogy gyerekpelenka-kedvezményekkel verték át őket, előre fizettek, de a termékek nem érkeztek meg.

"Kedden és szerdán 11 feljelentés érkezett és minden bizonnyal mások is jelentkezni fognak. A nyomozás most kezdődött el, kihallgatják a károsultakat, akik azt kifogásolják, hogy az interneten rendeltek pelenkákat, de becsapták őket, és nem kapták meg a termékeket. Úgy tűnik, hogy már a tavalyi év végén is voltak ilyen esetek, de a csalás idén bontakozott ki igazán. Az ügyben a brassói bírósági ügyészség nyomoz" - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Gabriela Dinu, a Brassó megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az édesanyák azért tettek feljelentést, mert előre kifizették a megrendelt termékek ellenértékét, de az árut már nem kapták meg. Egyesek több ezer lejre vásároltak pelenkákat. Az ország több megyéjében is zajlik a nyomozás, ahol ugyanezzel a módszerrel károsítottak meg több vásárlót. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS