2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Halálra késeltek egy rendőrt egy Suceava megyei vasútállomáson

2017. július 21. 10:07, utolsó frissítés: 10:07

Halálra késeltek Suceava megyében egy rendőrt. A jelek arra utalnak, hogy Vezeteu Sorin rendőrtiszt gyilkosa egy 23 éves visszaeső bűnöző. A tettest őrizetbe vették.

A tragédia híre a román rendőrség Facebook-oldalán jelent meg először. Carmen Dan belügyminiszter ezt követően saját Facebook-oldalán is részvétet nyilvánított Vezeteu Sorin családjának, hozzátéve, hogy a tettest elfogták.

A Suceava megyei vasúti rendőrőrs szolgálatot teljesítő alkalmazottját csütörtök este, Burdujeni település pályaudvarán hátba támadta a tettes, több késszúrást ejtve nyakán és testén. A szemtanúk szerint a rendőr igyekezett védekezni, de az elkövető nem kegyelmezett neki azután sem, hogy leesett a földre. A helyszínre kisiető mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A gyilkosság után rövid időn belül elfogták a 23 éves gyanúsítottat, aki hivatalos források szerint visszaeső bűnöző, és Spanyolországban testi bántalmazás miatt már volt börtönben. A tettes a közelmúltban érkezett vissza Romániába.

Sorin Viziteu 38 éves volt, két - egy 5 éves és egy 7 éves - gyermek édesapja. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS