2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Orban: a PSD átverte a társadalmat, a PNL népszerűsége felívelőben van

2017. augusztus 12. 10:27, utolsó frissítés: 10:27

A Szociáldemokrata Párt (PSD) népszerűsége csökken, a Nemzeti Liberális Párté (PNL) pedig felívelőben van, miután a románok rájöttek, hogy a PSD "egyik kezével ad és a másikkal elvesz" - állítja Ludovic Orban, a PNL elnöke.

"Már szabad szemmel is láthatóvá vált, hogy a PSD hazugságokkal nyert választásokat. Ha megnézzük a Tudose-kabinet kormányprogramját, rájöhetünk, hogy semmi köze nincs a kampányban ígért kormányprogramhoz, amivel megnyerték a választásokat. Pénzügyi trükköket találnak ki, vagy meghoznak egy intézkedést vagy nem, felzaklatták a társadalmat. Szerintem egyre több ember rájön, hogy a PSD átverte őket, hazudott nekik, és hogy a PSD az egyik kezével ad és a másikkal elvesz" - magyarázta Orban medgyesi sajtótájékoztatóján pénteken.

A liberálisok elnöke szerint a Szociáldemokrata Párt népszerűsége csökken, míg a PNL népszerűsége felívelőben van. Ezért fontos, hogy aktívak legyenek és minél többet kommunikáljanak szavazóikkal.

Ludovic Orban pénteken részt vesz a Medgyesen szervezett középkori fesztiválon, mely során a város 750 éves fennállását ünneplik. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS