2019. május 23. csütörtökDezső
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Táncházasok indulnak Bardocz Sándor keresésére

2017. augusztus 16. 14:47, utolsó frissítés: 14:47

Az egy hónapja eltűnt Bardocz Sándor keresésére indulnak a táncházmozgalom tagjai. A televíziós újságíró, aki népzenészként a táncházmozgalom aktív tagja volt, július 15-én tűnt el. Az 54 éves, 1,75-1,80 méteres magasságú, mintegy 75 kg-os, barna hajú, barna szemű férfi szucsági (Suceag) otthonából távozott ismeretlen helyre, pólót, világos színű nadrágot, barna cipőt viselt.

Bardocz Sándor
<br />
(Forrás: cluj.tvr.ro)Bardocz Sándor
(Forrás: cluj.tvr.ro)

Tánzházas kollégái egy Facebook-eseményt hoztak létre, ahol azt írják:

„Csütörtök és szombat reggel ( augusztus 17 és 19-én) 7 órakor elindulunk keresni Bardocz Sanyit. Rossz fizikai állapota miatt nem valószínű, hogy messzire jutott volna, így először Szucság környékét kellene átfésülni. (…) Találkozzunk Szucságban, az ortodox templom előtti buszmegállónál, reggel 7 órakor. Innen balra nyílik egy utca egy híddal. A patak mentén fogjuk először átfésülni a terepet. Gumicsizma, túraszandál....”

Az eltűnt férfit a rendőrség is keresi, eddig eredménytelenül. A rendőrség kéri, aki információt szolgáltathat hollétéről, az értesítse a legközelebbi rendőrséget vagy hívja a 112-es sürgősségi számot. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS