2020. június 3. szerdaKlotild
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sorin Grindeanu volt kormányfővel találkozott Liviu Dragnea

2017. augusztus 24. 10:20, utolsó frissítés: 10:20

Sorin Grindeanu volt kormányfő bevallása szerint találkozott a napokban a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökével, Liviu Dragneával, és "konstruktív beszélgetést" folytatott vele a kormányzásról és a PSD-ről.

Grindeanu szerda este az Antena 3 televízióban adott interjú során elmondta, hogy nem volt feszült hangulatú az egyeztetés. "Két olyan ember beszélgetése volt ez, akik el szeretnének érni néhány dolgot, mint például azt, hogy a PSD jól kormányozzon, és vigye végig a mandátumát, illetve hogy erősödjön meg a párt, semmiképpen se gyengüljön" – tette hozzá.

Az exminiszterelnök ugyanakkor közölte Dragneával, hogy nem kíván "más utakon járni", továbbra is a PSD tagja akar maradni. "Én megfellebbeztem a kizárásomról szóló határozatot, meglátjuk, hogyan dönt a párt. (...) Minden PSD-kormányt támogatni fogom, szerintem ez így van rendjén. Továbbra is PSD-tagnak tekintem magam, meglátjuk, milyen döntést hoz majd az etikai bizottság" - fogalmazott a saját pártja által bizalmatlansági indítvánnyal megbuktatott kormány volt vezetője.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS