2020. február 29. szombat
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Integrált kommunikációs rendszert vezetnek be a PSD - ALDE - kormány - parlament között

2017. szeptember 02. 16:47, utolsó frissítés: 16:47

A kormánykoalíció vezetői szombaton arról állapodtak meg Mamaián, hogy integrált kommunikációs rendszert vezetnek be a Szociáldemokrata Párt (PSD), a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE), a kormány és a parlament között.

Az ALDE vezetőinek szombati ülésén részt vevő Liviu Dragnea PSD-elnök úgy nyilatkozott: kommunikációs gondokat jeleztek a kormány és a pártok, a parlamenti frakciók és a szakbizottságok tagjai között is. "Ma arról állapodtunk meg - és ez fontos döntés -, hogy integrált kommunikációs rendszert vezetünk be a PSD - ALDE - kormány - parlament között, oly módon, hogy már a szándék megszületésétől kezdve valós időben kommunikáljunk a törvényhozói és kormányszintű döntésekről, és a nyilvánosság előtt megjelenő kollégákkal együtt koherensen tudjunk tájékoztatást nyújtani ezekről" - mondta Dragnea.

A PSD elnöke hangsúlyozta: nincs feszültség a kormánykoalíción belül. "A kapcsolatunk Călin Popescu-Tăriceanuval nagyon szilárd, őszinte és erős, és erre alapulnak a koalíción belüli kapcsolatok, valamint a parlamenti többségi támogatottság is" - jelentette ki Liviu Dragnea. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS