2019. november 13. szerdaSzilvia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Új politikai projektet indít Victor Ponta volt miniszterelnök

2017. szeptember 03. 08:42, utolsó frissítés: 08:42

Vasárnap indítja új politikai projektjét Victor Ponta. A volt miniszterelnök Facebook-oldalán jelentette be szombaton, hogy vasárnap 17 órakor a "Pro Romania" székhelyén indítják útjára a #másképp (#altfel) projektet Daniel Constantinnal és Sorin Cîmpeanuval közösen.

"Itt a pillanat! Vasárnap Daniellel és Sorinnal együtt elindítjuk a #másképp projektet! 17 órakor, a Pro Romania székhelyén. Itt az ideje, hogy véget vessünk a pálya széléről való kritizálásnak és kommentálásnak - belépünk a pályára, mert hosszú távú elképzelésekre van szükség ebben a mocsárban, amely jelenleg vezet minket! Támogathattok vagy szidhattok! A lényeg az, hogy nem tehettek úgy, mintha nem léteznénk, és mintha nem lenne szükség valamire #másképp!" - olvasható Ponta Facebook-bejegyzésében.

A PRO Románia párt május 29-én alakult, jelszava az #altfel (#másképp). Az alapító ünnepségen többek közt Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, valamint Sorin Minea, a Romalimenta Szövetség elnöke is részt vett. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS