2019. május 26. vasárnapFülöp, Evelin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Maros Megyei Kórház három épületét is megrongálta a vihar

2017. szeptember 04. 10:55, utolsó frissítés: 10:55

A Maros Megyei Klinikai Kórház három épületében is károkat okoztak a vasárnap esti viharban kidőlt fák - közölte hétfőn az egészségügyi intézmény vezetősége.

Az idézett forrás szerint egy kidőlt fa megrongálta a tüdőgyógyászati klinika egyik gázvezetékét, egy alkalmazottnak a kórház udvarán leparkolt járművét, illetve leszakította az internet- és telefonkábeleket. A kórház vezetősége szerint két órán belül mind a gáz-, mind a telefon- és internetszolgáltatás helyreállt.

A bőrgyógyászati klinika épületénél egy áramelosztó szekrényt rongált meg egy kidőlt fa. Azóta az áramellátást helyreállították, és a nap folyamán megjavítják a meghibásodott áramelosztót.

A gyermekgyógyászati osztály épületében szintén az internet- és telefonkábelek sérültek meg. Előbbi problémát megoldották, és a nap folyamán várhatóan a telefonszolgáltatás is helyreáll - áll még a kórház vezetőségének közleményében.

Marosvásárhelyen 12 fát döntött ki a vasárnap esti vihar. A kicsavart fák négy autóban okoztak kárt, egy kidőlt oszlop pedig további két járművet rongált meg. Emberáldozatot nem követelt a vihar. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS